Home Actueel Wat is BJ? Verhaal NaamHoe eet ik BJ SmakenBJ Experience


Ramon (IT junkie):
Ik zorg er altijd voor dat ik een paar zakjes Beef Jerky in mijn auto heb. Als IT-er rijd ik door heel Nederland en vaak niet op de rustige tijden. In de file is er niets lekkerder en leuker om de tijd te verdrijven, dan een beetje te knabbelen aan gedroogd rundvlees. Ik kom er mee tegemoet aan dat ik-heb-lekkere-trek-gevoel. Trouwens, tijdens een haastklus ben ik achter de computer ook niet altijd in staat te lunchen op de gebruikelijke tijd. Met een zakje Beef Jerky weet ik dan dat ik gezonder bezig ben dan met een zak chips of een chocolade reep.

Eef (Beef Jerky ook lekker op volle zee):
Zeevissen is mijn grote hobby. Niks fijner dan om circa 05.00 uur op de boot in Scheveningen te stappen om te gaan wrakvissen op kabeljauw en makreel. Ik zorg er dan altijd voor dat ik voldoende Beef Jerky bij me heb. Het is handig als je op zo’n schommelende boot iets gemakkelijks te snacken hebt en het geeft me genoeg energie om het tot een uurtje of drie ’s middags vol te houden. Eigenlijk hou ik meer van vis dan van vlees, vandaar ook mijn hobby, maar Beef Jerky is een uitzondering. Mijn dochter van 12 vind het ook lekker.

Marc (Biomassa voor de ondernemende actieveling):
Ik werk op heel onregelmatige tijden. Ik ben bezig met het opstarten van een bedrijf in bio-brandstoffen waardoor ik moet overleggen met veel mensen die over heel de wereld zitten. Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik op de meest exotische tijden, als iedereen ligt te dromen, nog aan het mailen en bellen ben. Om mijzelf ook dan van “brandstof” te kunnen blijven voorzien, mag ik graag Beef Jerky eten. Dan weet ik in ieder geval dat ik daar niet van zal dichtgroeien, aangezien ik toch wel grote hoeveelheden eten naar binnen weet te werken haha. Met ongeveer 4 procent vet is Beef Jerky een snack die beter is voor mijn lijn dan de snacks die ik in het verleden altijd in huis had (en nog wel eens heb ;-)). Ook geweldig voor bij het onderuit op de bank naar een film kijken. Beetje hangen, kauwen en lekker genieten. Trouwens met mijn dagindeling, er moet ook nog gestapt worden, is Beef Jerky ook vaak maaltijd vervangend en dat werkt eigenlijk best...

Bas (Fietssnack):
Met mijn drukke baan in de buitendienst gebruik ik na het werk mijn racefiets als uitlaatklep. Niet zelden ga ik ook in het weekend zo maar 200 kilometer fietsen. Beef Jerky is dan handig voor mij om mee te nemen. Het gaat eenvoudig in mijn kontzak en iets voedzamers om bij me te hebben kan ik me eigenlijk niet voorstellen. Zowel tijdens de pauzes als tijdens het fietsen heb ik graag iets te kauwen. Omdat het low fat is, ga je er niet zo vol van zitten, maar het verdrijft wel een hongerig gevoel. Bovendien geeft het me weer energie, maar het is gelukkig niet van die chemische melkrommel. Ik krijg er altijd wel meer dorst van, omdat het een beetje zout is, dus ik neem altijd wel een volle bidon met water mee.

Regina (Beef Jerky in een rugzak):
Drie jaar geleden ben ik tijdens een backpack vakantie voor het eerst in aanraking gekomen met Beef Jerky. Alle backpackers hadden het bij zich en ik begreep meteen waarom. Beef Jerky neemt niet te veel ruimte in je rugzak in en het smaakt heerlijk. Ik vond het werkelijk verbazend dat we dat niet in Nederland kennen. Nu hoef ik niet meer tegen dure transportkosten vanuit Amerika per 10 pounds Beef Jerky te laten overkomen. Zelf vind ik Beef Jerky het lekkerst met een biertje er bij. Mijn zoontje vind het ook lekker en noemt het cowboyvlees.

 

Webshop Beef Jerky Waar te koop! Voedingswaarde Wat vind jij van Beef Jerky? ● Contact
© 2007 - 2009 BeefJerkys.nl