Home Actueel Wat is BJ? Verhaal NaamHoe eet ik BJ SmakenBJ Experience

De BJ Experience van Kaj

Ik ben aan het product gekomen door Amerikaanse televisieseries zoals Prison Break, South Park, The King Of Queens, etc. Op een gegeven moment hoorde ik zo vaak de term 'Beef Jerky' vallen, en ik wist maar niet wat het was. Toen kwam ik uit op Beefjerkys.nl en heb meteen 2 zakjes besteld.
Ik eet het het liefst als snack, voor de tv. Het is weer eens wat anders dan al die vette troep die je gewoonlijk eet (chips, frituursnacks etc.) en ook een stuk gezonder. Het kan trouwens ook goed als tussendoortje (op school bijvoorbeeld) of als wat te eten als je net actief bent bezig geweest.
Het liefst hou ik het zakje voor mezelf, omdat er sowieso al niet zoveel in zit, hahaKlik hier met de rechtermuisknop om afbeeldingen te downloaden. Om uw privacy te beschermen, is het automatisch downloaden van deze afbeelding van internet verhinderd.. Maar ik ben niet te beroerd om eens wat uit te delen. Alleen heb ik gemerkt dat in mijn omgeving iedereen het maar smerige troep vind... ik zei een keer zei tegen iemand: 'moet je eens proeven, weer eens wat anders', en het antwoord was meteen 'Gadverdamme!', dus kon ik het uiteindelijk toch mooi voor mezelf houden.
(noot van de redactie: ach zo heeft iedereen zijn voorkeur Kaj, maar wij weten dat er genoeg genieters zijn die het wel kunnen waarderen).
Natuurlijk kunnen mannen én vrouwen het eten, maar op een of andere manier associeer ik het toch eerder met mannen, al heb ik eigenlijk geen idee waarom...het ziet er nogal 'ruw' uit, en ik denk bij dat woord eerder aan mannen dan aan vrouwen. Maar zoals ik al zei, vrouwen kunnen het uiteraard ook eten en zullen het zeker net zo lekker vinden als mannen.
Ik heb één leuk dingetje meegemaakt dat nog wel het vermelden waard is. Iemand die ik ken had eens zo'n zakje gekocht toen hij in Amerika was, en hij dacht dat er iets van een sausje bijzat. Dat bleek echter dat zakje te zijn wat het vocht uit de verpakking houdt, hahaha. Zijn beef jerky zat dus onder dat vieze spul...

 

Webshop Beef Jerky Waar te koop! Voedingswaarde Wat vind jij van Beef Jerky? ● Contact
© 2007 - 2009 BeefJerkys.nl