Home Actueel Wat is BJ? Verhaal NaamHoe eet ik BJ SmakenBJ Experience

De BJ Experience van Stefan

Ik kreeg voor het eerst te horen over het bestaan van Beef Jerky van een goede vriend die naar Amerika op vakantie ging. Hij had Beef Jerky daar voor het eerst ervaren en vertelde me dat het zo enorm lekker is, en dat hij daar in Amerika enorm grote hoeveelheden ervan had geconsumeerd. Bovendien had hij vele verschillende merken en smaken geprobeerd en van de, naar zijn mening, best smakende Beef Jerky had hij twee 25gr Beef Steak's voor mij naar Nederland meegenomen. Ik dus snel proeven en ik was meteen verkocht, wat een smaaksensatie zeg! Beiden houden we enorm van Peppersteak, dus vandaar dat hij de peppered Beef Jerky Steak had meegenomen voor me. Sindsdien ben ik zelf flink op zoek geweest naar de mogelijkheid hier in Nederland Beef Jerky te kopen of te bestellen. En gelukkig kan dat, via beefjerkys.nl!
Tegenwoordig consumeer ik Beef Jerky bijna overal: op college, op mijn kamer, in de trein, voor en na het sporten, soms zelfs terwijl ik slaap! Het deelt makkelijk uit en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien vind ik een groot voordeel van Beef Jerky het lage percentage vet en de hoge percentage eiwitten. Aangezien ik wedstrijdroeier ben, en dus zes keer per week sport, is het belangrijk een goede bron van eiwitten te hebben. Nou ben ik zelf niet echt fan van de kunstmatige voedingsupplementen zoals vitaminepillen en eiwitrepen, dus is Beef Jerky ideaal!
Een mooi verhaal over Beef Jerky las ik overigens in "The Alphabet of Manliness", geschreven door Maddox. Ik citeer: "When I was six years old, friends and family were shocked when I woke up one day and had a full-grown beard. My voice was deeper, my hands were calloused, and my balls dangled like pendulums. Doctors diagnosed me with precarious puberty - a condition that causes the early onset of puberty. Nobody knew why I was afflicted by this abnormality until they finally traced it to the manliness gene triggered by the manliest food in the universe: beef jerky."

Met vriendelijke groeten,
Een Beef Jerky liefhebber

 

Webshop Beef Jerky Waar te koop! Voedingswaarde Wat vind jij van Beef Jerky? ● Contact
2007 - 2009 BeefJerkys.nl