|
De BJ Experience van Stefan
Ik kreeg voor het eerst te horen over het
bestaan van Beef Jerky van een goede vriend die naar Amerika op vakantie
ging. Hij had Beef Jerky daar voor het eerst ervaren en vertelde me dat
het zo enorm lekker is, en dat hij daar in Amerika enorm grote
hoeveelheden ervan had geconsumeerd. Bovendien had hij vele
verschillende merken en smaken geprobeerd en van de, naar zijn mening,
best smakende Beef Jerky had hij twee 25gr Beef Steak's voor mij naar
Nederland meegenomen. Ik dus snel proeven en ik was meteen verkocht, wat
een smaaksensatie zeg! Beiden houden we enorm van Peppersteak, dus
vandaar dat hij de peppered Beef Jerky Steak had meegenomen voor me.
Sindsdien ben ik zelf flink op zoek geweest naar de mogelijkheid hier in
Nederland Beef Jerky te kopen of te bestellen. En gelukkig kan dat, via
beefjerkys.nl!
Tegenwoordig consumeer ik Beef Jerky bijna overal: op college, op mijn
kamer, in de trein, voor en na het sporten, soms zelfs terwijl ik slaap!
Het deelt makkelijk uit en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Bovendien vind ik een groot voordeel van Beef Jerky het lage percentage
vet en de hoge percentage eiwitten. Aangezien ik wedstrijdroeier ben, en
dus zes keer per week sport, is het belangrijk een goede bron van
eiwitten te hebben. Nou ben ik zelf niet echt fan van de kunstmatige
voedingsupplementen zoals vitaminepillen en eiwitrepen, dus is Beef
Jerky ideaal!
Een mooi verhaal over Beef Jerky las ik overigens in "The Alphabet of
Manliness", geschreven door Maddox. Ik citeer: "When
I was six years old, friends and family were shocked when I woke up one
day and had a full-grown beard. My voice was deeper, my hands were
calloused, and my balls dangled like pendulums. Doctors diagnosed me
with precarious puberty - a condition that causes the early onset of
puberty. Nobody knew why I was afflicted by this abnormality until they
finally traced it to the manliness gene triggered by the manliest food
in the universe: beef jerky."
Met vriendelijke groeten,
Een Beef Jerky liefhebber |